Har du et prosjekt vi kan hjelpe deg med?

Kontakt oss

Våre tjenester

Ingen jobb er for liten, ingen er for stor

Eksempler på gravearbeid vi tilbyr er: vann og avløp, tomtearbeid, kabelgraving, gartnerarbeid og restaurering av eksiterende og bygging av nye skogs/gårdsveier. HM Graveservice tilbyr kvalifisert arbeidskraft til sine oppdrag.

HM Grave Service, Massetransport, Maskintransport, Traktor til leie, Konteinerutleie, Konteriner til leie, Lastebil, galleri

Forebygg mordendagens skader

For å forebygge mot vannskader er god drenering viktig. Vi har lang erfaring innen drenering og utfører vårt arbeid med forsiktighet og nøyaktighet. Det betyr at du ikke trenger å være bekymret for skader på bygninger, rør og ledninger. Ved graving av dreneringsgrøft vil grøftens dybde, helningsgrad og jordsmonn være avgjørende for god drenering.

Start flatt

HM Graveservice kan hjelpe deg med planering av hage, gårdsplass og andre utearealer. Vi har utstyret som trengs for å gjøre jobben. Ta kontakt med oss i dag for et uforpliktende tilbud.

Alt innen massetransport

HM Graveservice utfører transport i nærmiljøet av alle typer masser. HM Graveservice kan levere jord, grus, singel, subbus, pukk og maskinkult, i tillegg til bortkjøring av masser.  Kontakt oss for en hyggelig prat og et uforpliktende pristilbud.

Flytte eller rydde?

Trenger du conteiner, så har vi dette for utleie. Conteineren er på 22m³ og leveres/hentes hos dere.