Har du et eller flere prosjekter vi kan hjelpe deg med?

Kontakt oss

Våre prosjekter

Graving

Eksempler på gravearbeid vi tilbyr er f.eks: vann og avløp, tomtearbeid, planering, grøfting, drenering, kabelgraving, restaurering av eksiterende og bygging av nye skogs/gårdsveier. HM Graveservice tilbyr kvalifisert arbeidskraft til sine oppdrag og prosjekter.

Drenering

For å forebygge mot vannskader er god drenering viktig. Vi har bred erfaring innen drenering og utfører vårt arbeid med forsiktighet og nøyaktighet. Det betyr at du ikke trenger å være bekymret for skader på bygninger, rør og ledninger. Ved graving av dreneringsgrøft vil grøftens dybde, helningsgrad og jordsmonn være avgjørende for god drenering.

Planering

HM Graveservice kan hjelpe deg med planering av hage, gårdsplass og andre utearealer slik at du får det slik du ønsker deg. Vi har utstyret som trengs for å gjøre hagen eller gårdsplassen din fin. Ta kontakt med oss i dag for et uforpliktende tilbud.

Transport

HM Graveservice utfører transport i nærmiljøet av alle typer masser. HM Graveservice kan levere jord, grus, singel, subbus, pukk og maskinkult, i tillegg til bortkjøring av masser.  Kontakt oss for en hyggelig prat og et uforpliktende pristilbud.

Drenering og planering

Her har vi drenert rundt huset, satt opp Platon og fylt inntil med drenerende masser. Samtidig ordnet vi hagen og vei/gårdsplass.

Veiprosjekt

Vi gjør det meste innen veibygging og vedlikehold. Utskifting av masser, legging av nye og bytte av eksisterende veiposter, graving og rensking av veigrøfter osv. Vi tilbyr også tilkjøring av veimasser, og bygging av nye traktor og skogsbilveier.